Spa i Skåne

spa i skåneSpa Weekend i Skåne

Förutom fantastisk utsikt över slätt och skog i Skåne bjuder våra Spapaket på avslappning och vila för kropp och själ. En vedeldad bastu och värmande utomhus jacuzzis på det stora trädäcket är bara några av de saker som gör att upplevelsen i vårt Spa blir något utöver det vanliga. Unna dig en avkopplande, romantisk och skön Spa Weekend med fantastisk utsikt över det böljande skånska landskapet. Varmt välkomna på en Spa weekend hos The Lodge i Skåne.

Läs mer om våra Spa-paket och Spa-erbjudanden här

Nya Spa-produkter från Jurlique

Vi kan stolt presentera att vi nu har ett stort utbud av ekologiska produkter från Jurlique till försäljning på The Lodge. Dessa produkter utförs alla våra ansiktsbehandlingar och kroppsbehandlingar med. Våra duktiga terapeuter hjälper dig med att hitta produkter som är anpassade efter just din huds unika behov.

Minimum ålder i vårt Spa: 13 år.

Öppettider Spa-behandlingar

Torsdag 17-20 (Evening at The Deckhouse Spa) , fredag & lördag kl 15-19 för de som bokat ett boendepaket hos oss, söndagar 10-14 (Soul Sunday paketet). Det går bra att boka behandling hos oss även om du inte bor över på hotellet.
Under sommarperioden är vårt Spa öppet från måndagar-lördagar.

*I första hand är platserna på tillgång till Spa avsatta till våra hotellgäster och för våra dagsarrangemangs gäster på Evening at The Deckhouse Spa & Soul Sunday.

Gör din förfrågan genom att ringa vår reception på telefonnummer 046 – 24 89 05.

Boka online

Share this page