Winter Hideaway

Ankomst den 2-4  januari 2018

 

The Lodge

Unna dig en mysig getaway efter helgerna, tillsammans med någon du håller av.
När ni kommer till oss kl. 14 möts ni av en sprakande brasa, tända ljus och skön musik i loungen. Ni slår er ner och njuter av lugnet tillsammans med något gott att dricka och vår fantastiska fikabuffé med cupcakes & våfflor. Under eftermiddagen har ni sedan två timmars tillgång till vår Spa-avdelning med bland annat juice, vatten eller gott te. Bastubad i en vedeldad bastu, värmande utomhusjacuzzis och en sprakande brasa är bara några av ingredienserna. Lån av badhandduk, badtofflor & badrock ingår. Lagom tills ni är färdiga i vårt Spa blir ni serverade en fantastisk 3-rätters middag i restaurangen. Efter en god natts sömn i ett av våra mysiga rum äter ni en god och mättande frukost innan det är dags för avfärd.

 

Erbjudande! Från 1795 SEK/person*/natt inkl. frukost med övernattning i dubbelrum (inkl. fikabuffé, tillgång till Spa & 3-rättersmiddag). Gäller för incheckning 2-4 januari.

*Priset avser boende i Cabin, för Treetop Lodge +100 kr/person eller Svit +700 kr/person.


Kom ihåg att boka behandling i vårt spa i samband med ditt ”Winter
 Hideaway” paket.  Vår behandlingsmeny hittar du här… Undrar du något är du välkommen att kontakta oss direkt på telefon eller mail, men svaren på våra vanligaste frågor hittar du här.

 

 

Share this page