Summer Loving de Luxe

Checka in för en 2-nätters longstay, mellan 26 juni – 18 augusti

 

Summer Loving de Luxe paketet är för dig som verkligen vill skämma bort dig och vill stanna lite längre hos oss i sommar. Detta och Summer Loving paketet är de enda paket vi kör mellan 26 juni – 18 augusti.

BBQ The Lodge När ni kommer upp till oss på toppen av Romeleåsen så står mousserande & tryfflar och väntar på er vid incheckningen i ett av våra mysiga rum. I Main Lodge har vi dukat upp ett urval av olika läckra snacks/tapas till er. Om det är fint väder så sitter ni naturligtvis på vårt soldäck där du har milsvid utsikt över det böljande landskapet. På eftermiddagen har ni två timmars tillgång till vår Spa-avdelning. Här finner ni en skön vedeldad bastu, varma utomhusjacuzzis, te och juice, skön avslappning och även här en underbar utsikt. Glöm inte de fantastiska omgivningarna som erbjuder både cykling, vandring och dressincykling. På kvällarna tänder våra duktiga kockar grillarna för en All-You-Can-Eat buffé av olika sorters kött, fisk, grönsaker och läckra tillbehör. Du väljer själv vilka bitar och hur du vill ha det grillat – BBQ Pick & Choose! Eftersom den har ett stort urval av olika sorters kött, fisk & grönsaker kan man själv variera från kväll till kväll. Desserterna avnjuter du i solnedgången – en god avslutning på er middag!  

Detta paket kallar vi Summer Loving de Luxe!

 

Incheckning måndag, tisdag eller onsdag:
Erbjudande! 2990 kr/pers i dubbelrum för 2 övernattningar, inkl 1x mousserande & tryfflar, 2x BBQ Pick & Choose buffé, 2x frukostbuffé och 2x tillgång till Spa. Enkelrumstillägg 400 kr.

 

Incheckning torsdagar:
Erbjudande! 3190 kr/pers i dubbelrum för 2 övernattningar, inkl 1x mousserande & tryfflar, 2x BBQ Pick & Choose buffé, 2x frukostbuffé och 2x tillgång till Spa. Enkelrumstillägg 400 kr.

 

Incheckning fredagar:
Erbjudande! 3390 kr/pers i dubbelrum för 2 övernattningar, inkl 1x mousserande & tryfflar, 2x BBQ Pick & Choose buffé, 2x frukostbuffé och 2x tillgång till Spa. Enkelrumstillägg 400 kr.

 

Söndag eftermiddag till måndag morgon håller vi stängt. Men om du har en förfrågan gällande mer än tio rum en söndag så kontakta oss för offert!

 

Underhållning på Verandan i sommar:

 

Måndagar: Sing-a-long med Angelica Alm

Varje måndag i sommar njuter ni av underhållning i form av Angelica Alm som är känd från tv:s Så ska det låta. Angelica är ett musikaliskt lyckopiller och levererar underhållning när den är som bäst.
Med sitt svängiga pianospel, sin själfulla röst och sin starka närvaro framför Angelica Alm låtar från alla genrer.
Vi skapar tillsammans en mysig och härligt underhållande kväll ute på verandan där du får chansen att önska just dina favoritlåtar och sjunga med i låtarna! Och vem vet, kanske dyker det upp ett och annat kul tävlingsmoment!

 

Onsdagar: Countrykvällar med Sentiment Falls

sentimentfallsSentiment Falls bildades sent hösten 2011 av artisterna Andrea Bond (Göteborg) och Ronnie Wilde (Veberöd/Lund) och de har sedan dess uppträtt både inom och utanför Sveriges gränser tillsammans.
Varje onsdagskväll i sommar får ni uppleva Sentiment Falls ute på vår Veranda där de förutom att bjuda på eget material även serverar hits från countrymusikens stora låtskatt. Vi kan se fram emot akustisk countryinspirerad pop, stämmor och en avslappnad scennärvaro.

 

 

 

Share this page