Summer Loving

Incheckning måndagar-lördagar 26 juni  – 19 augusti

Vi har satt samman några av de bästa bitarna på The Lodge till vårt sommarpaket – Summer Loving paketet! Detta och Summer Loving de Luxe paketet är de enda paket vi kör mellan 26 juni – 19 augusti.

När ni kommer upp till oss på toppen av Romeleåsen har vi dukat upp ett urval av olika snacks/tapas till er. Om det är fint väder så sitter ni naturligtvis på vårt soldäck. Härifrån har ni milsvid utsikt över det böljande landskapet. Därefter kan ni checka in i våra sköna rum. På eftermiddagen väntar två timmars tillgång till vår Spa-avdelning. Här finner ni en skön vedeldad bastu, utomhusjacuzzis, te och juice, skön avslappning och en underbar utsikt.

 

TheLodgeAfternoonTeaVerandaPå kvällen har våra duktiga kockar tänt grillen och erbjuder en All-You-Can-Eat buffé av olika sorters kött, fisk, grönsaker och läckra tillbehör. Du väljer själv vilka bitar och hur du vill ha det grillat – vi kallar det BBQ Pick & Choose! Desserten avnjuter du i solnedgången, några kvällar till livemusik (se nedan). Efter en god natts sömn njuter du sedan av en välsmakande frukostbuffé innan det är dags att återvända till vardagen igen.

 

Underhållning på Verandan i sommar:

 

Måndagar:
Sing-a-long med Angelica Alm

 

Varje måndag i sommar njuter ni av underhållning i form av Angelica Alm som är känd från tv:s Så ska det låta. Angelica är ett musikaliskt lyckopiller och levererar underhållning när den är som bäst.
Med sitt svängiga pianospel, sin själfulla röst och sin starka närvaro framför Angelica Alm låtar från alla genrer.
Vi skapar tillsammans en mysig och härligt underhållande kväll ute på verandan där du får chansen att önska just dina favoritlåtar och sjunga med i låtarna! Och vem vet, kanske dyker det upp ett och annat kul tävlingsmoment!

 

Onsdagar:
Countrykvällar med Sentiment Falls

 

sentimentfallsSentiment Falls bildades sent hösten 2011 av artisterna Andrea Bond (Göteborg) och Ronnie Wilde (Veberöd/Lund) och de har sedan dess uppträtt både inom och utanför Sveriges gränser tillsammans.
Varje onsdagskväll i sommar får ni uppleva Sentiment Falls ute på vår Veranda där de förutom att bjuda på eget material även serverar hits från countrymusikens stora låtskatt. Vi kan se fram emot akustisk countryinspirerad pop, stämmor och en avslappnad scennärvaro.

 

 

Pris vid incheckning måndagar-torsdagar: 1695 kr/pers i dubbelrum/natt (ord. pris 1895kr). Enkelrumstillägg 400 kr.

 

Pris vid incheckning fredagar & lördagar: 1895 kr/pers i dubbelrum/natt (ord. pris 2195kr). Enkelrumstillägg 400 kr.

 

Söndag eftermiddag till måndag morgon håller vi stängt för incheckning. Men om du har en förfrågan på mer än tio rum en söndag eller måndag så kontakta oss för offert!

 

 

Share this page