Family Escape på Påsklovet

Gäller för barn över 8 år, incheckning den 26, 27, 28 april

 

Life Less Ordinary är som bekant vårt motto och lagom till påsklovet öppnar vi upp för barn och erbjuder ett Spa-paket till dig som vill njuta lite extra av ledigheten tillsammans med familjen.

The Lodge Deckhouse SpaKom till The Lodge och börja med en avkopplande promenad/tipspromenad i den fantastiska naturen runtomkring, en god fikabuffé med rykande varma våfflor & varm choklad (eller såklart kaffe/te) efteråt och sedan en skön stund i vårt Spa (min. ålder 8 år). Sedan är det dags att sätta er till bords för en god 3-rätters middag  från kl 18 på kvällen innan ni drar er tillbaka till ert mysiga rum för en god natts sömn.
Det finns möjlighet att boka kortare barnanpassade behandlingar som t ex en liten ansiktsbehandling eller massage (295 kr för 25 minuter).

Så tycker vi att en påsklovsdag med familjen ska vara!

Pris för 1 vuxen: 1695kr/natt* Barn 2-15 år i extrasäng: 795 kr/barn

Följande ingår: Varm choklad/kaffe & våfflor vid ankomst kl 14:00, tillgång till rummen senast kl 15:00 (oftast tidigare), 2 timmars tillgång till Spa (min. ålder 8 år), 3-rätters middag kl 18, övernattning i dubbelrum samt en välsmakande frukost dagen därpå (kl 8-10).

Obs! Säg till vi bokningen om barnet önskar barnmeny (annars serveras vår ordinarie meny).

* Gäller del i dubbelrum med max två vuxna och två barn (i extra-sängar) per rum. Antal rum & extrasängar är begränsat.

Share this page