Mellandags Hideaway

26 december – 30 december

 

_d9a5029Årets bästa julklapp till dig själv eller till någon du håller kär är en mysig getaway på The Lodge!

När ni kommer till oss möts ni av en sprakande brasa, tända ljus och skön musik i loungen. Ni slår er ner och njuter av lugnet tillsammans med något gott att dricka och en fantastisk fikabuffé med cupcakes & våfflor.

Under eftermiddagen har ni sedan två timmars tillgång till vår Spa-avdelning med bland annat frukt, juice, vatten eller gott te. Bastubad i en vedeldad bastu, värmande utomhusjacuzzis och en sprakande brasa är bara några av ingredienserna. Lån av badhandduk, badtofflor & badrock ingår. Lagom tills ni är färdiga i vårt Spa blir ni serverade en fantastisk gourmetmiddag i restaurangen. Efter en god natts sömn i ett av våra mysiga rum äter ni en god och mättande frukost innan det är dags för avfärd.

 

Erbjudande! Från 1795 SEK/person*/natt inkl. frukost (ordinarie pris ca 2195 kr) med övernattning i dubbelrum (inkl. fikabuffé, tillgång till Spa & 3-rätters gourmetmiddag).
*Priset avser boende i Cabin, för Treetop Lodge +100 kr/person eller Svit + 700 kr/person.

 

 

Kom ihåg att boka behandling i vårt spa i samband med ditt ”Mellandags Hideaway” paket. Vår behandlingsmeny hittar du här… Undrar du något är du välkommen att kontakta oss direkt på telefon eller mail, men svaren på våra vanligaste frågor hittar du här.

 

Share this page