Halloween family retreat at The Lodge

Incheckning 30 oktober- 2 november

 

En perfekt familjegetaway för alla er som vill skämma bort er lite extra i höstrusket!

The Lodge PumpaNär ni ankommer till The Lodge serveras vår Halloween inspirerade fikabuffé. Vill ni så är ni med och skulpterar The Lodges snyggaste pumpa som vi dekorerar bordet med till kvällen. Ni har sedan två timmars tillgång till vår Spa avdelning med bland annat varma utomhusjacuzzis, vedeldad bastu och möjlighet att boka in en välgörande behandling eller massage under eftermiddagen. Under vår Halloweenperiod har vi öppet för barn över 8 år i vårt Spa. Lagom tills ni är klara för kvällen har vi dukat upp till en fantastisk 3-rätters middag* från kl 18 som ni avnjuter i restaurangen framför den sprakande brasan. Efter en natts god sömn i ett av våra mysiga rum serveras ni en god och mättande frukost (serveras kl 07-9:30).
Meddela om barnet önskar barnmeny eller ordinarie meny.

 

Pris måndag-torsdag:
1695 SEK/person/natt inkl. frukost med övernattning i dubbelrum (inkl. pumpaskulptering, fikabuffé samt 3-rätters middag).
Barn 8-16 år 795 kr

 

Enkelrumstillägg: 400 SEK/person/natt

Vår behandlingsmeny hittar du här… Undrar du något är du välkommen att kontakta oss direkt på telefon eller mail, men svaren på våra vanligaste frågor hittar du här.

Share this page