Romantisk Weekend i Skåne

romantisk weekend skåneRomantisk och avkopplande helg i Skåne

Unna dig en romantisk weekend i Skåne med Spa och avkoppling på toppen av Romeleåsen med fantantastik utsikt över det skånska böljande landskapet.

För oss är en romantisk weekend förenat med harmoni, god mat, natur eller avkopplande Spa. För dig är det kanske långa skogspromenader, en skön stund i utomhusjacuzzin på vårt Spa eller en god natts sömn.

Hur som helst erbjuder The Lodge det mesta du behöver för en riktigt romantisk och avkopplande helg med din partner.

En oförglömlig och romantisk weekend

Vårt hotell är unikt beläget på en av Skånes högsta punkter med en fantastisk utsikt över det vackra landskapet. Här på The Lodge kan du kort och gott unna dig en romantisk weekend mitt i naturen, bara ett stenkast från Malmö och Lund i Skånes vackra natur.

  • Mysig restaurang med en fast meny som varieras varje månad
  • Romantisk weekend med avkopplande Spa
  • Veranda med oslagbar utsikt över det skånska landskapet
  • Sköna behandlingar i vårt mysiga Spa

Mysig restaurang

I vår mysiga restaurang serveras endast mat av högsta klass med spännande smaker och textur inspirerad av den svenska floran och faunan, raffinerade med moderna metoder.

Vår målsättning är att erbjuda en helhet av upplevelsen som innebär endast de bästa råvarorna och den bästa drycken serveras i vår restaurang. Allt detta binds samman med våra högt ställda krav på 5-stjärnig internationell personlig service – för att du och din partner ska få den romantiska weekend som ni har drömt om.

Vackra omgivningar

Romeleåsen bjuder på storslagen och varierande natur som är perfekt för en romantisk weekend. Omgivningarna bjuder på bokskog, ängar, granskog, tallskog och imponerande vyer på många platser.

En liten bit från The Lodge kan ni cykla dressincykling. Här cyklar ni en liten bit på den gamla järnvägen mellan Lund och Sjöbo. Naturen är fantastisk och det är ett mycket bekvämt sätt att ta sig fram. Ugglor och andra rovfåglar är inte ovanliga följeslagare. Under sommaren kan man plocka både hallon och körsbär direkt från dressinen.

Våra paket för en romantisk weekend i Skåne

Våra mest populära weekend-paket som vi har de allra flesta helger heter Friday at The Lodge, Weekend in The Spa och Weekend de Luxe.

romantisk weekend

Ni kan också passa på att kombinera er romantiska weekend med matvandring Skåne i den fantastiska naturen på Romeleåsen. Eller varför inte flyga luftballong tillsammans och se Skåne från ovan?

Välkomna till Life Less Ordinary och en romantisk weekend i Skåne!