På Verandan i sommar…

26 JUNI  – 19 AUGUSTI

 

TheLodgeTheBarKom och njut av vår fantastiska BBQ Pick & Choose buffé ute på vår stora veranda i sommar! Som en After Work eller kanske som en avslutning efter en solig dag på stranden. Kockarna tänder grillarna kl 19 och BBQ buffén som består av ett stort urval av kött, fisk, fågel, grönsaker och en massa läckra tillbehör serveras varje måndag-lördag kväll. Bokar du en måndag eller onsdag kan du njuta av musikunderhållning till maten på första parkett framför solnedgången över det skånska landskapet. Vi lovar att det blir en magisk upplevelse du sent kommer att glömma! Tänk på att antal platser som går att boka för icke boende hotellgäster är begränsat, så boka i god tid – eller varför inte passa på att bo över du också när du ändå är här? Vi har ett perfekt rabatterat Summer Loving paket med både BBQ buffén och alla de andra bästa bitarna samlade till dig, läs mer och boka här.

 

MÅNDAGAR:
SING-A-LONG MED ANGELICA ALM

 

Varje måndag i sommar njuter ni av underhållning i form av Angelica Alm som är känd från tv:s Så ska det låta. Angelica är ett musikaliskt lyckopiller och levererar underhållning när den är som bäst.
Med sitt svängiga pianospel, sin själfulla röst och sin starka närvaro framför Angelica Alm låtar från alla genrer.
Vi skapar tillsammans en mysig och härligt underhållande kväll ute på verandan där du får chansen att önska just dina favoritlåtar och sjunga med i låtarna! Och vem vet, kanske dyker det upp ett och annat kul tävlingsmoment!

 

ONSDAGAR:
COUNTRYKVÄLLAR MED SENTIMENT FALLS

 

sentimentfallsSentiment Falls bildades sent hösten 2011 av artisterna Andrea Bond (Göteborg) och Ronnie Wilde (Veberöd/Lund) och de har sedan dess uppträtt både inom och utanför Sveriges gränser tillsammans.
Varje onsdagskväll i sommar får ni uppleva Sentiment Falls ute på vår veranda där de förutom att bjuda på eget material även serverar hits från countrymusikens stora låtskatt. Vi kan se fram emot akustisk countryinspirerad pop, stämmor och en avslappnad scennärvaro.

 

PRIS: 395 kr/person

 

Kom ihåg att boka bord till BBQ buffén då den är populär och antalet platser varje kväll för icke boende gäster är begränsad. Bord för enbart dryck kan ej bokas i förväg utan ges i mån av plats samma kväll.

 

Share this page