Spa Weekend & andra evenemang

spa weekend

Man kan koppla av på olika sätt. För oss är avkoppling förenat med harmoni, god mat, natur eller en avkopplande Spa weekend.

För dig kanske det är långa skogspromenader, en skön stund i utomhusjacuzzin på vårt Spa eller en god natts sömn. The Lodge erbjuder det mesta du behöver för att ha en riktigt härlig upplevelse under din Spa weekend.

Våra paket

Här till höger ser du våra ordinarie paket som vi har de allra flesta dagarna på året. Men, vid de olika högtiderna sätter vi samman paket för att du ska kunna njuta lite extra av tex julen, påsken, Valentines Day eller vad som ligger framför oss i kalendern. Dessa paket hittar du under ”Aktuella Temapaket”.

Spa Weekend

Välkommen till oss under veckan eller för en avkopplande Spa weekend i Skåne.

Förutom fantastisk utsikt över slätt och skog bjuder vårt Spa på avslappning och vila för kropp och själ. En vedeldad bastu och värmande utomhus jacuzzis på det stora trädäcket är bara några av de saker som gör att upplevelsen under din Spa weekend blir något utöver det vanliga.

Läs mer om våra behandlingar som du kan få under din Spa weekend

Öppettider

Vi har öppet för övernattning alla dagar måndag till lördag kväll. På söndagar (natt mot måndag) har vi stängt för övernattning. Vid förfrågning av reservation av mer än 10 rum en söndag-måndag, kontakta gärna receptionen via e-post eller telefon.

Kombinera din Spa Weekend med golf

spa weekend Det finns möjlighet att boka golf till alla våra paket. Spela på den natursköna Romeleåsen, välj mästerskapsbanan PGA National eller någon av de tre andra underbara banorna vi har i området *

Greenfeepriser från 350 kr
* Sjöbo GK, GK Romeleåsens GK och PGA National.

Barn

Enhetspris för barn på samtliga övernattningspaket: 795kr/natt/barn 2-12 år.
Ett barn under 2 år sovande i föräldrars säng är gratis. Extra barnsäng: 395 kr. Säg till vid bokningstillfället om barnanpassad meny önskas. Åldersgräns i vårt Spa är 13 år.

Aktiviteter

Passa på och njut av våra vackra omgivningar lite extra när du är här:

  • Picknickkorg & Trailmap (vandring): 155 kr/person
  • Picknickkorg & Dressincykling: 300 kr/person

Vanliga frågor

Läs svaren på våra vanligaste frågor här!

Hyra av hela anläggningen

Om du vill fira något alldeles speciellt – hyr då hela vår anläggning!
Kontakta vår hotellchef Tove Gejde för mer information och priser.
Mail: tove@thelodge.se