The Lounge

 

Tequila Sunrise Vår Lounge är som gjord för att koppla av och ta det lugnt i. Här finns det gott om sköna soffor med både kuddar och filtar för den som vill krypa upp med en god bok eller för den som bara vill sitta och njuta av utsikten. I vår bar, som är en del av loungen, kan du beställa allt ifrån en kall microbryggd öl tillagat speciellt för The Lodge, handgjorda chokladtryfflar, The Lodge kaffe från Sandby kafferosteri som vi till och med ser från vår veranda, te i flera olika smaker, eller varför inte ett glas väl utvalt vin?

The Lounge Menu

Du som är hungrig på något mellan måltiderna kan också beställa något ur vår loungemeny vilken serveras i loungen eller ute på vår stora veranda om vädret tillåter. Det finns ett antal goda smårätter att välja mellan.

Pris: från 55 kr -225 kr/st

 

För dig som bor på hotellet finns det självklart även fri tillgång till snacks att tillgå om ni skulle vara sugna på något litet tilltugg. Den öppna spisen sprider både stämning och värme som bidrar till den mysiga atmosfären på vintern, och på sommaren är verandan med milsvid utsikt över Skåne det självklara valet!

 

Välkommen till Life Less Ordinary