Creative dining

Restaurang Heaven i Skåne

 

Restaurang Skåne I vår restaurang, Heaven, på toppen av Romeleåsen i Skåne serveras endast mat av högsta klass med spännande smaker och textur inspirerad av den svenska floran och faunan, raffinerade med moderna metoder.

Vår målsättning är att erbjuda en helhet av upplevelsen som innebär endast de bästa råvarorna och den bästa drycken serveras i vår restaurang. Allt detta binds samman med våra högt ställda krav på internationell personlig service.

Varje månad komponerar vårt köksteam med kökschef Patrik Lindström i spetsen en ny fast 4-rätters middag, med fokus på de bästa råvarorna i säsong och flera överraskningar väntas under måltidens gång.

Vår meny

Närproducerad mat

 

Vi har som ambition att i största möjliga mån använda lokalproducerade produkter och själva tillaga allt, från olika marmelader till tryfflar! Kort sagt – på The Lodge kan du alltid förvänta dig hemlagad och närproducerad mat utav yttersta kvalitet. Restaurang i Skåne - Patrik Lindström Därför kan du som gäst förvänta dig flera kulinariska överraskningar under din middag hos oss.

Vi serverar lunch och middag varje dag, måndag till fredag, Afternoon Tea buffé på lördagar och en nordisk-inspirerad Sunday Brunch på söndagar.

Boka bord

Observera: Vi ser helst att ni förbeställer men ni är självklart även välkomna som ”drop-in” i mån av plats och då har ni möjlighet att välja 3 rätter ur vår 4-rätters meny. (För priser se fliken ”Maten”) Bordsbeställning telefon: 046-248905. Vardagar 09.00-17.00 – helger 09.00-14.00.