Våra rum…

The Lodge from belowThe Lodge ligger högst upp på Romeleåsen, 167 meter över havet. Vi har 22 dubbelrum, totalt 44 bäddar. I Treetop Lodge finns det 12 dubbelrum och en svit, alla med en fantastisk utsikt mot det skånska landskapet nedanför mot väster. Det finns också nio cabins (separata små hus) varav tre är helt friliggande och resterande sex sitter samman två och två i ena kortsidan med en gemensam liten veranda mellan sig. Samtliga cabins är omgivna av grönska och är förbundna med resten av anläggningen genom belysta trägångar. Alla våra rum har samma standard och är inredda i New England stil, i olika färgsättningar. Samtliga rum har delbara dubbelsängar med två separata bäddmadrasser, utom sviten & cabin nr 18 som har dubbelsäng och 1,80 bäddmadrass.

Cabins förbundna med varandra
Cabins förbundna med varandra.
Klicka för att se hela bilden.

Upplysta trägångar mellan cabins
Trägångar som binder samman hela området.
Klicka för att se hela bilden.

RUMMEN I TREE TOP LODGE

I Treetop Lodge finns det 12 dubbelrum och en svit. De är ca 25 kvm stora och har ett skrivbord och en fåtölj eller gungstol samt skåp med möjlighet att lägga in kläder.

Standard room bedAddsimpliDubbeltrum Dobbeltværelse The Lodge
Rum i Treetop Lodge,
klicka för att se hela bilden.

Treetop building The Lodge
Treetop Lodge från framsidan,
klicka för att se hela bilden.

THE SUITE

Sviten är ca 35 kvm stor och har ett fantastiskt burspråk framför sängen där du har milsvid utsikt över det skånska landskapet redan när du vaknar på morgonen. Det är också det enda rummet som har ett badkar, och detta samt duschen är placerat mitt i rummet. Det finns en separat wc.

_MG_9085-Edit
Sviten med badkaret & duschen mitt i rummet,
klicka för att se hela bilden.

_MG_9045-Edit
Fantastisk panoramautsikt över det skånska landskapet,
klicka för att se hela bilden.

THE CABINS

Våra nio cabins är förbundna med belysta trägångar till resten av området. Cabin nr 14, 15 & 16 ligger närmst huvudbyggnaden och är helt fristående, medan cabin 17-22 är parhus varav ytterväggarna är förbundna med varandra i kortsidorna och de har små verandor mellan sig. Ytan är ca 18 kvm i våra cabins och till skillnad från rummen i Treetop finns det inga skrivbord, endast en gungstol. Vi rekommenderar inte extrasäng i cabins pga golvytans storlek.

cabinstvahost5
Cabins förbundna med med en liten veranda
mellan sig, klicka för att se hela bilden.

 
En av våra tre separata cabins, mitt emot Treetop Lodge, klicka för att se hela bilden.

Cabin nr 15IMG_6122-EditCabin The Lodge2014-09-24 12.11.56