Hotell nära Malmö och Lund

 

Hotell Malmö

The Lodge är ett hotell nära Malmö och Lund som är beläget på toppen av Romeleåsen med oslagbar utsikt över det skånska böljande landskapet. 

Från Malmö och Lund tar du dig till vårt hotell på ca 30 minuter. Här kan du koppla av och njuta av god mat, Spa och den fantastiska naturen som omger Romeleåsen.

Lodge Living

Det första som möter dig när du kommer till oss är The Main Lodge. Här hittar du förutom receptionen och restaurangen, vår mysiga Lounge med bar och en stor veranda.

Den öppna spisen, gjutjärnskaminerna och den speciella New England atmosfären skapar en avslappnad och rogivande stämning.

Våra rum

Hotell nära Malmö

Även om The Lodge är ett litet hotell erbjuder vi flera olika boende-alternativ för dig som letar efter ett hotell nära Malmö och Lund, eller som vill boka din Spa weekend hos oss.

I Treetop Lodge finns 12 lite större dubbelrum och en fantastisk suite, alla med en fantastisk utsikt över det böljande landskapet under oss.

Våra 9 cabins är omgivna av grönska och ligger förbundna i naturen med resten av anläggningen genom ett slingrande trädäck.

Välkommen till Life Less Ordinary!

Hitta hit (öppnas i nytt fönster)

Boka hotell Malmö