Är du vår Future Star?

Vi söker ständigt efter nya stjärnor till vårt team, just nu finns följande tjänster att söka:

 

2017-04-20:

 NATTUGGLA TILL THE LODGE

 

Keys at The LodgeÄr du en pålitlig, självständig och riktigt trygg nattuggla? Då kan det vara dig vi söker! Vi söker nu en glad och trevlig nattis för att hålla ställningarna på hotellet medan dags- & kvällspersonalen sover. Tjänsten innefattar en till två nätter i veckan fördelat på veckans alla dagar. Under sommarperioden erbjuds även ett semestervikariat. Som nattis högt över trädtopparna ger du gästen ett fantastiskt avslut på en oförglömlig kväll. Ditt pass börjar lagom tills gästerna slagit ser ner framför brasan i vår mysiga lounge efter middagen och njuter av något gott i glaset. Därför ser vi gärna att du har erfarenhet av servering eller barjobb i någon form, det är dock inget krav. När vår servispersonal går hem för kvällen och gästerna dragit sig tillbaka tar du bland annat hand om den sista disken, städar & ställer om konferenslokaler och förbereder inför nästa dags frukostbuffé.

Som person är du serviceminded, pålitlig, ordningsam och kan arbeta i högt tempo när det krävs. Tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt person.

Körkort och bil är ett krav då man inte kan ta sig till oss med kollektivtrafik. Lön enligt avtal. Minimum ålder 22 år. Skicka din ansökan till oss på email: futurestar@thelodge.se med ett kort personligt brev, cv, två referenser och gärna ett foto. Ange ”XNATT0417” i subjectraden. För frågor om tjänsten ring vår hotellchef Tove Gejde på 0708-12 80 05.


Eftersom vi på The Lodge ständigt strävar efter att bli bättre och expandera vår verksamhet letar vi alltid efter erfarna talanger till vårt team! Om du är en person som vet vad internationell service betyder i praktiken och tror att du kan vara en tillgång till vårt hotell – skicka då in din spontanansökan till oss! Maila till vår hotellchef Tove Gejde på tove@thelodge.se Vi behandlar alla ansökningar konfidentiellt.

Welcome to a Less Ordinary Job!

Share this page