Hälsoföreläsning

(Alternativ 1: kan bokas fristående eller att kombineras med alt. 2)

 

En välmående personalstyrka främjar ditt företags arbetsklimat och lönsamhet. Boka en hälsoföreläsning med Elin Vesterskov som är specialist på tränings- och hälsorådgivning, personlig träning samt håller föreläsningar i temat stresshantering, kost och/eller sömn. Ni kommer få tips på verktyg och förhållningssätt som kan hjälpa till att minska stress, öka fokus och välmående på såväl arbetsplatsen som i vardagen. Detta ligger i linje med Arbetsmiljöverkets nya föreskrifter kring organisatorisk och social arbetsmiljö och som nyligen trädde i kraft och som berör samtliga arbetsgivare idag.

 

Pris: 395 kr/person exkl moms

Minimum antal deltagare: 6 st (vid färre antal, fråga oss om en offert)
Tid: 1,5 h

 

Träna med Elin!

(Alternativ 2: kan bokas fristående eller kombineras med alt. 1)
Här lovar vi er ett skönt och välgörande avbrott i er konferens i form av ett träningspass med Elin Vesterskov – träning som passar alla!
Elin driver Lomma Kiropraktikerklinik och anlitas både nationellt och internationellt bl.a. som naprapatbehandlare för herr- och damtennistourerna, svenska Fed cup landslaget och är personlig tränare.  Ni bestämmer själva vilken nivå ni önskar passet i, vi garanterar er en rolig, inspirerande och hälsosam erfarenhet!

 

Pris: 395 kr/person exkl. moms

Minimum antal deltagare: 6 st (vid färre antal, fråga oss om en offert)

 

Pris för båda passen: 695 kr/person exkl. moms