Konferens i Skåne

 

konferens skåne

The Lodge är den naturnära mötesplatsen för er konferens i Skåne som bjuder på vildmarkskänsla bara ett stenkast från Malmö, Lund och Sturup.

Här har ni er konferens eller kick-off på toppen av vackra Romeleåsen i Skåne. Här kan ditt företag träffas i avskildhet för en effektiv konferens utan störande inslag och under er konferens har ni en fantastisk utsikt över det böljande skånska landskapet nedanför oss.

Konferens i Skåne med Spa

Förutom fantastisk utsikt över slätt och skog bjuder vårt Spa på avslappning och vila för kropp och själ. En vedeldad bastu och värmande utomhusjacuzzis på det stora trädäcket är bara några av de saker som gör att upplevelsen i vårt Spa blir något utöver det vanliga. Unna er en avkopplande stund i samband med er konferens*.

*Tillgång till spa 2 h 17-19: 235 sek/ex moms (på förfrågan)

Vår restaurang

I vår mysiga restaurang på hotellet serveras endast mat av högsta klass med spännande smaker och textur inspirerad av den svenska floran och faunan, raffinerade med moderna metoder.

Vår målsättning är att erbjuda en helhet av upplevelsen som innebär att endast de bästa råvarorna och den bästa drycken serveras i vår restaurang. Allt detta binds samman med våra högt ställda krav på 5-stjärnig internationell personlig service.

Totalupplevelse på trädtoppsnivå

På trädtoppsnivå blir ditt företags kick-off eller konferens i Skåne till en totalupplevelse med god mat och dryck, rofylld mötesmiljö, annorlunda färg och form samt spännande aktiviteter. Kombinera exempelvis er konferens med en Smakvandring på Romeleåsen för hela företaget.

Made for Meetings

Är du mötesbokare och vill komma hit på en visning? Vi bjuder på lunch när du kommer upp till oss för en visning av konferens- och boendemöjligheter på The Lodge. Kontakta Camilla för att boka en tid som passar – camilla@thelodge.se

För ytterligare info kontakta receptionen på info@thelodge.se
eller 046-24 89 05.

Varmt välkomna på konferens hos The Lodge i Skåne.

Boka konferens i Skåne i samarbete med Skånska Möten
The Lodge är med i Skånska Möten.

 

Hitta hit

Konferens SKåne