Midsummer at The Lodge

Ankomst den 23 & 24 juni

 

Låt oss ta hand om midsommarfirandet för er i år!
summerbreezeNär ni kommer till oss kl. 14 möts ni av en hissad midsommarstång och ni börjar med att slå er ner i loungen eller ute på vår veranda med något gott att dricka och lite välsmakande skånska midsommar-tapas (på lördagen serverar vi Afternoon Tea). Under eftermiddagen är det fritt fram att dansa runt midsommarstången, ta en lång promenad i våra vackra omgivningar eller njuta av vår Spa-avdelning med bland bastubad i en vedeldad bastu och värmande utomhusjacuzzis. Lån av badhandduk, badtofflor & badrock ingår. Till kvällen blir ni serverade en fantastisk midsommarinspirerad gourmetmiddag i restaurangen. Efter en god natts sömn i ett av våra mysiga rum äter ni en god och mättande frukost innan det är dags för avfärd.

Incheckning 23 juni:  1895 SEK/person/natt inkl. frukost med övernattning i dubbelrum (inkl. tapasbuffé, tillgång till Spa & 3-rätters gourmetmiddag).

 

Incheckning 24 juni:  2195 SEK/person/natt inkl. frukost med övernattning i dubbelrum (inkl. Afternoon Tea, tillgång till Spa & 3-rätters gourmetmiddag).

 

Kom ihåg att boka behandling i vårt spa i samband med ditt ”Midsummer at The Lodge” paket. Vår behandlingsmeny hittar du här… 

Undrar du något är du välkommen att kontakta oss direkt på telefon eller mail, men svaren på våra vanligaste frågor hittar du här.

 

Share this page